CAD Works aduce solutia de imprimare 3D HP JET Fusion 5200 in Romania

CAD Works

CAD Works, integrator de soluții profesionale 3D din România, lansează pe piața locală cea mai recentă inovație HP. O nouă gamă de imprimante 3D care generează piese de calitate, cu cheltuieli minime și mai puține emisii de CO2. Este vorba despre familia de produse HP Jet Fusion 5200 Series.

Tehnologia din spatele HP Multi Jet Fusion permite atât producția în masă a pieselor finite, cât și crearea unor prototipuri complexe, într-un timp scurt. Astfel, este încurajată inovația și competitivitatea. Seria 5200 poate produce până la 800 de piese pe săptămână, în funcție de complexitatea acestora. Cea mai avansată soluție HP de imprimare 3D pentru materiale plastice, HP Jet Fusion 5200 Series, poate fi folosită în arii extinse de activitate (industria aeronautică și auto, producție de componente electronice și bunuri de larg consum, medicină, cercetare și educație). Printre atuurile sale se numără creșterea productivității, acuratețea și eficiența producției, în volum mare de produse.

CAD Works

Dincolo de beneficiile logistice (timp de imprimare unic previzibil și consecvent, flux de lucru simplificat, software care oferă monitorizare la distanță, în timp real, notificări, rapoarte și istoric), noile imprimante asigură și o amprentă redusă de carbon. Cei de la CAD Works aduc pe piața locală și materiale reutilizabile din industria de top, de la plastic rigid sau flexibil până la metal, pentru sustenabilitatea producțiilor, puse la dispoziție de HP. 

CAD Works

Seria HP Jet Fusion 5200 include în prezent trei imprimante, 5200, 5210 și 5210 Pro, cu funcții similare, însă cu diferențe la nivel de volum de producție pe care îl pot suporta. La nivel internațional, noua serie de imprimante lansate de HP au fost deja testate de companii mari precum Jaguar Land Rover.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.