Philips 346P1CRH, monitor ultra-wide pentru productivitate crescuta

Philips 346P1CRH

MMD anunță lansarea monitorului LCD Philips 346P1CRH cu diagonală de 34 inchi (86,36 cm). Monitorul vine cu un display WQHD cu DisplayHDR 400 și oferă o imagine de calitate, o conectivitate variată și un docking station USB-C încorporat cu comutator KVM. În plus, beneficiază de o gamă largă de tehnologii și inovații pentru a crește confortul utilizatorului și asigură o zi de muncă placută și productivă. Asta îl face să fie adresat profesioniștilor din diferite medii, inclusiv celor din zona de proiectare, chiar dacă ecranele curbate nu prea se pretează la acest segment.

Philips 346P1CRH

În ceea ce privește conectivitatea, Philips 346P1CRH este echipat cu DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 și RJ45. Monitorul este echipat și cu un docking station USB-C încorporat, cu posibilitatea de alimentare cu energie pentru un laptop. Utilizatorii pot conecta simplu și cu ușurință toate perifericele direct la monitor, eliminând aglomerația de cabluri iar docking station-ul permite încărcarea laptop-ul cu un singur conector USB-C reversibil, precum si vizionarea de continut multimedia de înaltă rezoluție sau transferul de fișiere cu o viteză superioară. Datorită tehnologiei MultiView, utilizatorii se pot bucura de vizualizare duală pentru a lucra simultan cu mai multe dispozitive, cum ar fi un computer și un laptop, în timp ce un comutator KVM integrat MultiClient le permite să controleze două PC-uri separate cu un singur set monitor-tastatură-mouse cu posibilitatea de a comuta între surse la simpla apăsare a unui buton.

Philips 346P1CRH oferă utilizatorilor o imagine CrystalClear cu rezoluție QHD 3440×1440 pentru o calitate extrem de buna și culori realiste. DisplayHDR 400 certificat VESA înseamnă luminozitate suplimentară, contrast mai profund și culori realiste. Unghiurile de vizualizare largi ale ecranului de 178/178 și formatul UltraWide 21:9 îl fac sa fie o alegere perfecta pentru profesioniștii din diverse domenii de activitate precum finanțe, sectorul bancar, design și multe altele. Philips 346P1CRH este bun și pentru jocuri video fiind echipat cu tehnologia Adaptive Sync care garantează o experiență de gameplay fluidă.

Philips 346P1CRH este dotat cu caracteristici inteligente și eficiente pentru a spori confortul. Un suport reglabil în înălțime asigură un confort sporit, în timp ce ecranul certificat TUV reduce oboseala ochilor. O cameră web utilă Windows HelloTM dotată cu tehnologia de recunoaștere facială oferă o conexiune sigură și poate fi ascunsă discret atunci când nu este utilizată. Acest monitor este eco-friendly, oferind funcții de economisire a energiei, precum LightSensor și PowerSensor, care pot economisi până la 70% din costurile energiei electrice. De asemenea, îndeplinește standardele EnergyStar 8.0, EPEAT și RoHS, nu conține substanțe nocive precum mercur și plumb și folosește un ambalaj din materiale 100% reciclate.

Bine echipat, bogat în caracteristici utile și cu o imagini de calitate, monitorul Philips 346P1CRH va fi disponibil incepand din martie la un pret recomandat de 2.837 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.