WEBINAR: Circuite electrice in Revit

REVIT circuite electrice

Este o perioadă mai aparte, stăm cât de mult putem în casă, așa că un eveniment online cu acces gratuit, de la care se mai să rămâne cu ceva cunoștințe noi în materie de proiectare, este binevenit. Man and Machine Romania propun webinar-ul cu tema „Circuite electrice in Revit”. Un eveniment care tratează o compunentă importantă a oricărui proiect imobiliar, rețeaua electrică.

Orice construcție nouă necesită și un plan realizat în detaliu pentru rețeaua electrică ale clădirii, cu toate circuitele sale. Foarte mulți arhitecți și ingineri utilizează Revit pentru modelarea 3D a clădirii. În acest curs online îți prezentăm cum complexitatea soluției te ajută să integrezi proiectarea circuitelor electrice în procesul BIM, alături de celelalte specialități.

Dacă subiectul ți se pare de interes, mîine dimineață (vineri, 10 aprilie 2020) la ora 10.00, ai treabă! Webinarul „Circuite electrice in Revit” al celor de la Man and Machine România este, ca de obicei gratuit. Participarea se face pe bază de înscriere. Aveți aici link-ul pentru înscriere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.