Philips 499P9H, propunere de monitor pentru cei care lucreaza in proiectare

Philips 499P9H

De obicei profesioniștii care lucrează în zona de proiectare nu prea apreciază monitoarele cu ecran curbat și sunt mai degrabă adepții suprafețelor perfect plane. Însă Philips 499P9H are câteva argumente care m-au determinat să îl aduc pentru câteva minute în atenția voastră.

Philips 499P9H Brilliance cu raport de aspect 32:9 și ecran LCD curbat SuperWide are o diagonală de 49 de inchi și oferă utilizatorilor profesioniști o mulțime de funcții performante cu ajutorul cărora pot transforma fiecare minut în unul mai eficient, mai productiv și mai plăcut. Echipat cu un ecran SuperWide, o rată de aspect de 32:9 cu rezoluție ultra-high, Philips 499P9H oferă o grafică uluitoare pe un format larg și este alternativa ideală a unei configurații de două monitoare Quad HD de 27 de inchi.

Philips 499P9H

Utilizatorul are astfel libertate de lucru, poate compara documente sau se poate ocupa de mai multe fișiere simultan, fără să fie nevoit să deschidă ferestre unele peste altele, să dea scroll sau zoom. Mai mult, dacă mai multe monitoare vor fi alăturate, un comutator KVM MultiClient integrat acționează împreună cu funcția de Multi-View pentru controlarea a două ecrane simultan cu o singură tastatură și un singur mouse, economisind și mai mult timp și spațiu.

Stația de andocare USB-C 3.1  încorporată, cu funcție de alimentare joacă un rol cheie în creșterea productivității utilizatorilor aflați mereu în mișcare. Cu ajutorul tehnologiei USB 3.1 de mare viteză, transferul de date este mai rapid, iar conectorul USB-C reversibil permite o conectare simplă și eficientă, cu un singur cablu. Perifericele, precum și notebook-urile, pot fi conectate direct la monitor pentru a transfera fișiere, a viziona conținut video și multe altele. Pentru a completa experiența integrală de andocare, monitorul oferă notebook-urilor o conexiune securizată prin cablu portului integrat RJ45. Pentru confort și securitate sporită, monitorul include un webcam echipat cu recunoaștere facială Windows Hello, care poate fi ascuns în mod discret și sigur atunci când nu este utilizat. Pentru Philips confortul utilizatorului a fost întotdeauna o prioritate, așa că monitorul 499P9H oferă utilizatorilor multiple experiențe vizuale precum funcțiile Flicker-Free și LowBlue Mode, dar și caracteristici ergonomice eficiente cum ar fi un stand reglabil cu funcții de înclinare și un suport VESA.

Și, pentru că un produs premium are un preț pe măsură, trebuie spus că monitorul Philips 499P9H va fi disponibil începând cu luna martie la un preț recomandat de 5.119 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.