WEBINAR: Revit – Robot. De la model la calcul si inapoi

Autodesk Robot

Un nou eveniment marca Man and Machine România. De această dată un eveniment în care celor interesați li se vor explica fluxurile de informații între Autodesk Revit și Robot. Și cum vor colabora cele două soluții în cadrul aceluiași proiect, pentru a eficientiza cât mai bine timpul de lucru.

In contextul cererilor tot mai mari de livrare a proiectelor in format BIM, utilizarea Autodesk Revit in proiectare a devenit tot mai necesara si utila. In afara de noua cerinta de pe piata de livrare a unui proiect BIM, inginerii structuristi trebuie sa rezolve si partea de calcul si dimensionare a structurii. Vestea buna este ca structura modelata in Revit poate fi trimisa spre calcul in Robot fara a mai fi necesara o remodelare a acesteia in programul de calcul. In programul Autodesk Revit putem gestiona atat modelul fizic al cladirii (cofrajul) cat si modelul matematic necesar in calcul (modelul analitic). In acest webinar vei descoperi care este fluxul de lucru recomandat in aceasta situatie.

Webinarul “Revit – Robot: De la model la calcul si inapoi”, va avea loc joi, 21 februarie 2019, cu începere de la ora 10:00. Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere. Aveți aici link-ul pentru înscriere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.