WEBINAR: Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

O nou? propunere interesant? de webinar cu acces gratuit, organizat de Autodesk România. Un eveniment în care doritorii pot afla cum s? avanseze de la proiectarea 2D la BIM pentru Infrastructur?.

Inregistreaza-te si participa la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk te pot ajuta in dezvoltarea acestora. Pentru inceput iti vor fi prezentate etapa de procesare a datelor de expertiza si scanarea, atat cea de tip clasic, cat si cea cu laser. Vei afla, de asemenea, cum poti realiza cu usurinta proiectare conceptuala, etapa initiala in proiectarea detaliata. Urmeaza prezentarea modului in care proiectul detaliat poate fi vizualizat in contextul actual si, in final, vei invata cum sa colaborezi cu ceilalti participanti din cadrul proiectului.

Agenda acestui webinar este urm?toarea:

  • Proiectare conceptuala si analiza;
  • Proiectare detaliata;
  • Vizualizare;
  • Coordonare proiect.

Webinarul va avea loc pe 5 Decembrie 2017, cu începere de la ora 10.00 (ora României). Participarea la acest webinar este gratuit? ?i se face pe baz? de înscriere. Ave?i aici link-ul pentru înscriere. Dup? înregistrare, vei primi un email de confirmare ce va con?ine informa?ii cu privire la participarea la webinar. Weston Richburg Womens Jersey

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.