Webinar interesant de la Man and Machine Romania

BIM for Infrastructure

Un webinar extrem de interesant despre „Conectarea datelor din proiecte de infrastructura intr-un flux de lucru BIM” va fi organizat vineri, 20 noiembrie 2015, cu începere de la ora 10:15, de c?tre Man and Machine Romania, partener Platinum pentru Autodesk. În aproximativ 45 de minute, Florin Ioneasa, Infrastructure Application Engineer, ne va explica despre:

cum sa conectam datele din proiectele de infrastructura specifice (drumuri si retele edilitare) intr-un adevarat flux de lucru BIM (Building Information Modeling) cu Urbano si AutoCAD Civil 3D, astfel incat sa:

  • Intelegem si sa comunicam mai bine riscurile, intentiile si optiunile aferente unui proiect inainte de constructie.
  • Eficientizam sarcinile de proiectare prin instrumente specifice domeniului, care integreaza controale parametrice, sunt compatibile cu standardele ingineresti si ofera reguli de validare a proiectarii.
  • Evaluam fezabilitatea constructiei si sa identificam conflictele de proiectare inainte de inceperea constructiei.

Webinarul „Conectarea datelor din proiecte de infrastructura intr-un flux de lucru BIM” este gratuit ?i va putea fi urm?rit de la orice calculator cu acces la Internet. Pentru înscriere urm?ri?i link-ul de aiciFreddy Galvis Jersey

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.